BaşlangıçAmacımızHakkimizdaBasın BültenleriTulpar Demirbilek, Doğu Avrupa Bölgesi İş Analitiği ve İçgörü Lideri görevine atandı

Demirbilek yeni görevinde, Polonya ve Romanya gibi Doğu Avrupa ülkeleri ve Türkiye’den sorumlu olacaktır.

Pfizer’de 11 sene boyunca çeşitli pozisyonlarda ve ülkelerde çalışarak deneyim kazanan Tulpar Demirbilek, Pfizer’e Doğu Avrupa Bölgesi İş Analitiği ve İçgörü Lideri (Business Analytics & Insight Eastern Cluster Lead) olarak değer katmaya devam edecek.

Tulpar Demirbilek yeni görevi hakkında şunları söyledi: “Hızla değişen ve gelişen sağlık sektöründe bilgiyi yönetmek ve anlayarak yön gösterici içgörülere dönüştürmek şirketlere önemli bir avantaj sağlıyor. Hedefim Pfizer’in Doğu Avrupa’da da liderliğine yenilikçi analitik yöntemler kullanarak stratejik yön vermektir. Şimdiye kadar Pfizer’de kazandığım deneyimin yeni görevimde bana önemli katkılar sunacağına dair inancım tam. Yenilikçi eğitim, gelişim ve insan kaynakları uygulamalarıyla çalışanlarını her zaman destekleyen Pfizer Türkiye’den yetişen biri olarak daha geniş bir coğrafyaya açılmanın heyecanını yaşıyorum.”

Liderlik okulu Pfizer!

Pfizer Türkiye, bugüne kadar yetiştirdiği yöneticilerden 70’ten fazla kişiyi yurtdışı Pfizerler’e gönderdi. Pfizer Türkiye’nin bugüne kadar yetiştirdiği yöneticiler arasında dünyanın dört bir yanındaki Pfizerler’de önemli görevlere gelen birçok Türk yönetici var. Bunlar arasında bölge liderliği, ülke genel müdürlüğü gibi çok önemli üst düzey görevlere gelen Türk yöneticiler de mevcut.

Tulpar Demirbilek hakkında

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi’nden 1991 yılında mezun oldu ve 1994 yılında University of San Francisco’da işletme yüksek lisansını (MBA) tamamladı. Marmara Üniversitesi’nde Avrupa Birliği üzerine doktora çalışmasına devam ediyor. 1995 yılında Pfizer’e ticari ödemeler uzmanı olarak katılan Demirbilek, sırasıyla proje yöneticiliği ve ürün müdürlüğü görevlerini üstlendikten sonra 2003 – 2006 yılları arasında pazarlama yöneticisi olarak Pfizer New York’ta çalıştı. Pfizer’den ayrıldıktan sonra Management Center’da danışman, Kent Sağlık Grubu’nda pazarlama direktörü ve Actando Global SAS firmasında kıdemli danışman olarak görev yaptı. Tulpar Demirbilek, Haziran 2013’ten bu yana Pfizer’de sırasıyla İş Geliştirme ve Strateji Müdürlüğü ve İş Analitiği ve İçgörü Müdürü görevlerini yürütmüştü.