BaşlangıçAmacımızHakkimizdaBasın BültenleriPfizer Türkiye’ye Bir “İnsana Saygı” Ödülü Daha
Pfizer Türkiye’ye Bir “İnsana Saygı” Ödülü Daha

Pfizer Türkiye, insan kaynakları politika ve uygulamalarında benimsediği ‘İnsana Saygı’ yaklaşımı ile, insan kaynakları platformu Kariyer.net tarafından dördüncü kez ödüle layık görüldü.

11 Nisan 2012, İstanbul
 - Aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam yaratan ve en çok başvuru alan firmalara verilen ödülün sahiplerinden biri de Pfizer Türkiye oldu. Pfizer Türkiye, tüm İK süreçlerini ve uygulamalarını, işinin temelinde insana ve insan hayatına verdiği değer ile şekillendiriyor.

Dördüncü kez aynı ödüle layık görülen Pfizer Türkiye’nin Doğu Avrupa, Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya İnsan Kaynakları Direktörü Hande Eskinazikonuyla ilgili duygularını şöyle ifade etti: “Pfizer Türkiye’de amacımız, önde gelen işveren olma vizyonumuz doğrultusunda, sunduğumuz imkanlar ve yarattığımız olumlu imaj ile en iyi ve nitelikli kişileri bünyemize çekmektir. Önde gelen işveren vizyonumuza paralel olarak tüm İK süreçlerimizi insanı merkeze alarak yürütüyoruz. Pfizer çalışanları olarak bizler, değerlerimizden güç alıyoruz. Değerlerimiz, inandığımız her şeyin ve başarıya yönelik kültürümüzün belirleyici unsurlarıdır. Pfizer’in ve çalışanlarının karakterlerini yansıtan “İnsana Saygı” dokuz değerimizden bir tanesidir. Bizler, insan faktörünün Pfizer’in başarısının temelini oluşturduğunun bilincindeyiz. Şirket içerisinde birbirimize değer verir, dinler, fikirlere yapıcı yaklaşır, değerlendirir ve mutlaka cevaplandırırız. Bu konuda şirket içinde göstermekte olduğumuz özeni, aynı zamanda şirket dışında adaylarımıza da gösteriyoruz. İşe alım sürecini herhangi bir aksama yaşanmadan yürütmek, tüm adaylarımıza kendilerine duyduğumuz saygı nedeniyle zamanında geri dönüş yapmak ve sorularına her aşamada yanıt verebilmek önceliklerimizden biridir. Başarımızın en önemli faktörü olan insanı işimizin her aşamasında ön plana çıkartıyor olmaktan ve böyle bir ödüle 4. kez layık görülmekten gurur duyuyoruz. İK uygulamalarımızın böyle prestijli bir ödül ile takdir edildiğini görmek sarf ettiğimiz çabaların değerli bir karşılığıdır. Bunda en büyük payın İşe Alım strateji ve uygulamalarımızı benimseyen, yaşatan ve destekleyen Pfizer’lilere ait olduğunu biliyoruz. Bu nedenle başarımızın mutluluğunu ve gururunu ekip olarak paylaşıyoruz. Bu başarıdan dolayı tüm Pfizer’lileri tebrik ediyor ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz.