Bize UlaşınBize UlaşınKullanım KoşullarıAydınlatma MetniSite Haritası
BaşlangıçAmacımızHakkimizdaBasın BültenleriÜretimde Yüksek Performanslı Uygulamaları ile Pfizer Türkiye’ye Üç Kategoride Ödül
Üretimde Yüksek Performanslı Uygulamaları ile Pfizer Türkiye’ye Üç Kategoride Ödül

Pfizer Türkiye, şirketin daha sağlıklı bir yaşam için kaliteli ürünleri kesintisiz tedarik etme vizyonu doğrultusunda, üretimdeki yüksek performans yolculuğunda gelişimini ortaya koymak için tanımlanmış, sınıfında en iyi üretim performansı tanımlayıcıları olan Standartlaştırılmış Performans Göstergeleri, Network Performans Prensipleri ve Network Davranışları’yla üç kategoride Başkanlık Ödülü ile onurlandırıldı.

İstanbul, 26 Ocak 2011 - DPfizer Türkiye, geçtiğimiz sene standartlaştırılmış performans göstergeleri uygulaması ile tüm dünyada üretim yapan ilaç fabrikaları ile birlikte aynı kriterlere göre değerlendirildi. Uygulama, fabrikaların uymakla yükümlü olduğu servis seviyesi, envanter seviyesi, üretim kalitesi, çevreye duyarlılığı, işçi sağlığı ve güvenlik uygulamaları, regülasyonlara uyumluluk gibi birçok konuda yüksek kalite ve standart beklentisini değerlendiriyor.

Pfizer Türkiye, başkanlık ödülü sponsorları ve Pfizer Global Üretim Birimi (PGM) Üst Yönetimi tarafından belirlenen 12 finalist arasından üç kategoride Başkanlık Ödülü ile onurlandırıldı. PGM Ödülleri, Pfizer Global üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu PGM Dünya Üretim Grubu Liderleri Toplantısı kapsamında 26 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ödül töreninde konuşan Pfizer Türkiye Teknik Divizyon Genel Müdürü Nuran Varolan konuyla ilgili olarak; “Pfizer Türkiye olarak, Standartlaştırılmış Performans Göstergeleri uygulaması sonucunda elde ettiğimiz başarı, bizler için son derece gurur verici. Bu değerlendirmelerde yeni ürünlere olan katkımız, finansal performansımız, Pfizer global network prensiplerine uygun çalışmamız ve şirket hedeflerimiz doğrultusunda beklenen kriterleri aşarak karşılamış olmamız bize bu ödülleri getirdi. Dünya çapında 75 üretim yapan fabrika arasında, Pfizer Türkiye olarak Başkanlık Gümüş Madalya Ödülü’ne layık görülmekten ötürü büyük bir mutluluk duyuyoruz. Üretim verimliliği, ilk seferde doğru üretim, çevre ve çalışan sağlığı ve yasal mevzuatlara uyumluluk gibi kritik alanlarda gösterilen üstün başarı nedeniyle bu ödüle layık bulunmak bizim için çok önemli. Bu başarı aynı zamanda çalışanlarımızın hastalara en iyi hizmeti sunmaya olan bağlılığının bir yanısmasıdır.” dedi.
 

Pfizer Türkiye, Pfizer Global Üretim Liderler Toplantısı’na ev sahipliği yaptı


Pfizer Global Üretim Birimi (PGM), yüksek performansa dayalı bu yolculuğu bir ilerleme olarak ve övgüye değer bir performans anlamına gelen Başkanlık Gümüş Madalya Ödülü (President’s Silver Medal) ile tanımladı. PGM, network genelinde 23 adayı değerlendirdi. Değerlendirme kapsamında, her operasyon birimi kendi ilgili adayını gözden geçirmekle sorumluydu. Finalistler, Operasyon Birimi Liderleri tarafından belirlenirken, Network Performans Önderleri, 12 finalisti nicelik ve niteliksel ölçütlere dayanarak ve network üzerinde tüm adayların eşit ağırlıklı değerlendirilmelerini sağlayarak belirledi.

Belirlenen 12 finalist, başkanlık ödülü sponsorları ve PGM Üst Yönetimi tarafından çeşitli alanlarda ödüle layık görüldü. Ödül Töreni, 26 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen Pfizer Dünya Üretim Grubu Liderler Toplantısı’nda gerçekleştirildi. Pfizer Global üst düzey yöneticilerinin de katıldığı ve ev sahipliğinin Pfizer İstanbul Üretim Birimi tarafından yapıldığı törende, Pfizer Türkiye’ye ödülü Global Üretim Grubu Başkanı Tony Maddaluna tarafından verildi.Pfizer Türkiye, tıbbın hizmetine sunduğu ürünlerin %70’ini Türkiye’de üretmekte ve üretimini aralarında AB ülkelerinin de bulunduğu Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da olmak üzere toplam 22 ülkeye ihraç etmektedir.

Kullanım KoşullarıAydınlatma MetniSite Haritası Partners Bize Ulaşınİlgili LinklerBilgi Toplumu Hizmetleri Grant Seekers Media Gizlilik PolitikasıÇerez PolitikasıPfizer Worldwide Business to Business Web Sitesi Sorumlusu: Özgür Eryiğit
Bu sitedeki bilgiler, bir hekim veya eczacıya danışmanın yerine geçemez. Daha fazla bilgi için bir hekime ve/veya bir eczacıya başvurunuz.
Sitemizin ürünler bölümü sağlık mesleği mensupları içindir. Soru, öneri ve taleplerinizi bize Bize Ulaşın linkinden iletebilirsiniz.

©2023 Pfizer Türkiye, Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Levent 199, No:199, İç Kapı No: 106, Kat: 26, 34394, Levent, Şişli / İstanbul - Türkiye
Tel: 0212 310 70 00 • Faks: 0212 310 70 50